Beste leerling van groep 8,

Binnenkort ga je naar het voortgezet onderwijs. Het kiezen van een school is leuk, maar ook best moeilijk.

Wat leuk dat je onze website bezoekt. Zo krijg je alvast een eerste indruk van onze school. In november/december bezorgen we informatiepakketten over het CLD bij de basisscholen om uit te delen in groep 8. Als je in december geen pakketje ontvangt via de basisschool, dan kun je alsnog een pakketje aanvragen door een mail te sturen naar info@chrlyceumdelft.nl. Vergeet niet je naam en adres te vermelden.

Kom je kennismaken?

Een uitstekende manier om een beeld te krijgen van de school is om langs te komen tijdens de Open Dag.

Twee van onze locaties organiseren naast de open dag drie inloopmiddagen, waarbij je in het gebouw kunt rondkijken terwijl onze leerlingen een gewone lesdag hebben (school in bedrijf noemen we dat). Je hoeft je niet aan te melden voor de inloopmiddagen.

Voor ouder(s) wordt op elke locatie nog een aparte voorlichtingsavond gehouden. Via de pagina voorlichtingsdata kun je snel alle voorlichtingsactiviteiten met bijbehorende data vinden.

• Als je een vwo- of havo-advies krijgt van je basisschool, dan kijk je bij de locatie Molenhuispad. Heb je belangstelling voor het technasium? Dan is het belangrijk ook een voorlichtingsbijeenkomst van het technasium te bezoeken. Ben je geïnteresseerd in het gymnasium? Dan kun je met een vwo-advies al in klas 1 kiezen voor het gymnasium.
  • Heb je een mavo of mavo/havo-advies? Dan is de locatie Hof van Delft interessant voor jou.
  • Als je een advies voor de beroepsgerichte leerwegen (vmbo-kbl/bbl) krijgt, ontdek dan de vele mogelijkheden die onze locatie sc Delfland je biedt. Vergeet niet, dan ook even op de aparte website van sc Delfland te kijken.

Graag tot ziens!

Gymnasium vanaf klas1

Heb jij een vwo-advies en houd je van extra uitdaging, van puzzelen, van verhalen en ben je benieuwd naar de invloed van vroeger op nu? Dan is het gymnasium misschien een goede keuze voor jou!