Wil jij je aanmelden bij het CLD?

Wat leuk! Om je aan te melden, hebben wij een ingevuld en ondertekend aanmeldformulier nodig mét het schooladviesformulier dat je van de basisschool hebt gekregen. Als we alle benodigde documenten op de uiterste aanmelddatum* in ons bezit hebben, kunnen we je aanmelding verwerken. Als je je tijdig en overeenkomstig het advies van de basisschool aanmeldt, heb je zeker een plaats op het CLD.

We hanteren een aanmeldingsprocedure* en een toelatingsreglement. Voor leerlingen die inschrijven voor het technasium (vwo én havo) is de 'regeling voor plaatsing in technasium' van belang. Al deze informatie wordt opgenomen in de voorlichtingspakketten voor leerlingen van groep 8 die we in november/december bij de basisscholen bezorgen. Je kunt ze natuurlijk ook downloaden:

Heb je interesse in het gymnasium? Je kunt voor gymnasium inschrijven vanaf klas 1! Heb jij een vwo-advies en interesse in deze opleiding? De combinatie technasium en gymnasium is in bepaalde gevallen mogelijk vanaf klas 2.

* Is er in het kader van de wet Passend Onderwijs extra zorg/begeleiding nodig? Dan ontvangen wij de aanmelding graag uiterlijk op 19 februari 2018. Lees hier onze procedure bij zorgplicht.

Het adres voor alle aanmeldingen is:

Christelijk Lyceum Delft
Centrale Onderwijsadministratie