Wil jij je inschrijven bij het CLD?

Wat leuk! Om je in te schrijven, hebben wij een ingevuld en ondertekend inschrijfformulier nodig mét het schooladviesformulier dat je van de basisschool hebt gekregen én met een kopie van je identiteitskaart of van je paspoort. Als we alle benodigde documenten op de uiterste inschrijfdatum* in ons bezit hebben, kunnen we je inschrijving verwerken.

We hanteren een aanmeldingsprocedure en een toelatingsreglement. Voor leerlingen die inschrijven voor het technasium (havo/vwo) is de 'regeling voor plaatsing in technasium' van belang. Al deze informatie wordt opgenomen in de voorlichtingspakketten voor leerlingen van groep 8 die we in november/december bij de basisscholen bezorgen. Je kunt ze natuurlijk ook downloaden:

• Inschrijfformulier (najaar 2017 beschikbaar)
  • Aanmeldingsprocedure | Toelatingsreglement | Regeling Plaatsing Technasium (najaar 2017 beschikbaar)

Heb je interesse in het gymnasium? Je kunt voor gymnasium inschrijven vanaf klas 1! Heb jij een vwo advies en interesse in deze opleiding? Je kunt je niet aanmelden voor technasium én gymnasium.

* Is er in het kader van de wet Passend Onderwijs extra zorg/begeleiding nodig? Dan ontvangen wij de aanmelding graag eerder.

Het adres voor alle aanmeldingen is:

SCO Delft e.o.
Onderwijsadministratie