Logo

Voorlichtingsdata

Maak kennis met het CLD

Past het CLD bij jou? Je bent van harte welkom om een kijkje te komen nemen en sfeer te proeven op onze school. Op deze pagina lees je welke activiteiten we voor jou en je ouder(s)/verzorger(s) organiseren en wanneer. 

Lesjesmiddagen

Wil jij een proefles volgen op het CLD en zelf ervaren hoe dat is?
Dat kan op de locatie Hof van Delft (mavo/havo) en op de locatie Molenhuispad (havo/vwo). Voor ouder(s)/verzorger(s) is er een voorlichting als jij de proefles volgt. Voor deze activiteit is het nodig in te schrijven. Dat kan via de oranje knop hieronder. Op de volgende dagen en tijden worden er lesjesmiddagen georganiseerd:

woensdag 9 november 15:00 uur - 16:00 uur 
woensdag 9 november 16:00 uur - 17:00 uur 
maandag 14 november 16:00 uur - 17:00 uur
woensdag 30 november 15:00 uur - 16:00 uur 
woensdag 30 november 16:00 uur - 17:00 uur 
donderdag 8 december 16:00 uur - 17:00 uur 

Inschrijven is niet meer mogelijk.

School in bedrijf (inloopmiddagen)

Wil jij de school in bedrijf zien? Rondlopen in het gebouw op een "gewone" schooldag? Je wordt rondgeleid door leerlingen (je ouders mogen ook mee). Inloopmiddagen worden gehouden op de locatie Hof van Delft (mavo/havo) en op de locatie Molenhuispad (havo/vwo). Je hoeft je niet in te schrijven voor deze middagen:

woensdag 11 januari  
woensdag 18 januari  
woensdag 8 febuari  
woensdag 15 februari  

Je bent van harte welkom op een tijdstip dat jou uitkomt, tussen 13:30 en 15:30 uur.

Oudervoorlichting (digitaal)

Webinars met informatie over het onderwijs en aanmelden bij het CLD. Voor je ouders, maar natuurlijk ook voor jou. Volg het webinar van Hof van Delft of van Molenhuispad. Vragen kunnen gesteld worden via live-chat. De webinars kunnen worden gevolgd via CLDlive.nl (zie ook "bezoek ons digitaal") en zullen na uitzending beschikbaar blijven om nog eens terug te kijken.

woensdag 25 januari 19:00 uur

Open huis

Jij komt toch ook op ons open huis? Dan zijn er heel veel activiteiten, je kunt overal rondkijken, je vragen stellen, informatie inwinnen, rondleidingen krijgen en nog veel meer! Het open huis wordt op de locaties Hof van Delft (mavo/havo) en Molenhuispad gehouden op:

zaterdag 28 januari 10:00 - 13:00 uur

Technasium voorlichting (Locatie Molenhuisapd)

Ben je geïnteresseerd in het technasium? Bezoek dan de digitale voorlichting. Hier kom je alles te weten, ook over de aanmelding voor het technasium.

woensdag 8 februari 19:00 uur

Bezoek ons ook digitaal

Kijk alvast eens rond op onze speciale website CLDlive.nl voor jou en je ouders. Je kunt er vlogs, vakpresentaties, proeflesjes en de live-streams en webinars van januari en februari 2022 terugkijken. Er zullen nieuwe vlogs en webinars worden gepubliceerd, maar daarover later meer...

Kennismakingsmiddagen

Voor leerlingen die komend schooljaar bij het CLD in de brugklas starten, organiseren we kennismakingsmiddagen. Je ontvangt een uitnodiging voor één van deze middagen. Tijdens die middag krijg je informatie over de eerste schoolweek, schoolboeken, kluisjes, en over de klasindeling. Je leert je mentor kennen en er wordt een foto gemaakt voor de schooladministratie. De kennismakingmiddagen van de locaties Molenhuispad en Hof van Delft vinden plaats op:

woensdag 7 juni  
woensdag 14 juni  

 

 


Voor activiteiten van de scholencombinatie Delfland (vmbo gl/kbl/bbl) kijk je op de website van sc Delfland. Deze locatie heeft open huis op

woensdag 25 januari 17:00 - 20:00 uur

 

 

 

Folders

Speciaal voor jou en je ouders hebben we flyers gemaakt over heel wat onderwerpen. Wil je meer weten over het technasium of het gymnasium op het Molenhuispad? Of heb je belangstelling voor LO2 (sport), ondernemen, beeldende vorming of T&T (technologie & toepassing) op Hof van Delft?

Lees verder