Logo

Aanmelden

Het adres voor de aanmeldingen is:
Christelijk Lyceum Delft Centrale Onderwijsadministratie | t.a.v. mevrouw I. Madari | p/a Molenhuispad 1 | 2614 GE  Delft

Vanaf nu kun je je aanmelding ook digitaal aan ons sturen. Hoe dat werkt, lees je hieronder bij "Digitaal aanmelden".


Digitaal aanmelden

Vanaf nu kun je je aanmelding ook digitaal aan ons sturen. Dat kan op de twee volgende manieren:

  1. Het aanmeldformulier afdrukken, handmatig invullen, inscannen en opslaan als pdf. Dit pdf bestand kan samen met de benodigde bijlagen digitaal worden ingestuurd via het onderstaande formulier. 
  2. Het aanmeldformulier downloaden en vervolgens digitaal invullen en ondertekenen* en opslaan als pdf. Dit pdf bestand kan samen met de benodigde bijlagen digitaal worden ingestuurd via het onderstaande formulier. 

Voor het invullen en digitaal ondertekenen (handleiding) van het aanmeldformulier is het programma Acrobat Reader nodig. Klik hier om dit programma gratis te downloaden. Indien bovenstaande opties niet lukken, dan kan het ingevulde en ondertekende aanmeldformulier, incl. bijlagen ook per post naar ons worden gestuurd (zie adres bovenaan de pagina).

* Het aanmeldformulier moet voorzien zijn van een rechtsgeldige handtekening. Klik hier voor de handleiding digitaal invullen en ondertekenen 

Verzenden aanmeldformulier

Vul onderstaande gegevens in en voeg het aanmeldformulier als pdf en het adviesformulier met daarop een unieke code als bijlagen toe. Er zijn drie extra uploadmogelijkheden toegevoegd, zodat ook andere relevante bijlagen, zoals een dyslexieverklaring, verklaring hoogbegaafdheid, verklaring ADD, etc. kunnen worden toegevoegd.