Wat fijn dat je kiest voor onze school!

Je ouders kunnen je aanmelden vanaf zaterdag 11 februari. Als je uiterlijk vrijdag 24 februari (23:59 uur) bent aangemeld, krijg je op woensdag 5 april bericht over de toelating. Aanmelden kan digitaal via onze website. Toch liever met papier? Haal dan een aanmeldformulier op onze school of print het uit vanaf onze website.

Aanmelden bij het CLD

Digitaal aanmelden?
Maak dan gebruik van ons digitale aanmeldproces via onderstaande button. De aanmelding kan digitaal worden aangeleverd van 11 februari tot en met 24 februari (23:59 uur). U ziet na verzending van uw aanmelding in het scherm een melding dat uw aanvraag succesvol verstuurd is. Vervolgens ontvangt u per e-mail een bevestiging van ontvangst.

digitaal aanmelden

Schriftelijk aanmelden?
Het adres is:
Christelijk Lyceum Delft
Centrale Onderwijsadministratie
t.a.v. mevrouw I. Madari
p/a Molenhuispad 1
2614 GE  Delft

Aanmelden voor de beroepsgerichte leerwegen (vmbo-gl/kbl/bbl)? Kijk dan op de website van sc  Delfland.

Instroom havo-4

Wil je meer weten over de instroom in havo-4, deadline en manier van aanmelden?