Voorlichtingsdata havo/vwo

Locatie Molenhuispad

Beste leerlingen in groep 8 en ouders,

Jullie zullen begrijpen dat de kennismaking met onze school dit jaar helaas niet door kan gaan in de gebruikelijke vorm. In overeenstemming met alle middelbare scholen in Delft en de regio Haaglanden is besloten om alle fysieke activiteiten af te gelasten.

De kennismaking met scholen vindt uitsluitend digitaal plaats. Dat gebeurt via filmpjes, virtuele tours door de scholen, online presentaties en de website. Momenteel zijn wij druk bezig met het uitbreiden van onze digitale kennismaking.

Houd de website in de gaten voor het laatste nieuws.

Bezoek de locatie Molenhuispad digitaal

Op de CLD-pagina met voorlichtingsdata zal steeds het overzicht van de actuele stand van zaken weergegeven worden, op deze pagina vind je informatie gericht op het Molenhuispad.

We plannen digitale live events die we organiseren in de week van 1 t/m 5 februari. We ontwikkelen webinars, informatieve films en vlogs over verschillende onderwerpen. De links en de tijdstippen worden z.s.m. gepubliceerd.

Maandag 1 februari

• Kick-off

Dinsdag 2 februari

• Vlog over een dag uit het leven van een brugklasser
  • Webinar Zorg
    Met live-chat!

Woensdag 3 februari

• Webinar Technasium
  • Webinar Begeleiding leerljaar 1

Donderdag 4 februari

• Webinar Gymnasium
  • Webinar Technasium,

Vrijdag 5 februari

• Compilatie

Aanmelden vanaf 6 februari t/m 5 maart

De aanmeldingsperiode start op zaterdag 6 februari 2021. Als je uiterlijk 5 maart 2021 bent aangemeld én een passend advies hebt, kun je gegarandeerd geplaatst worden. Jij en je ouders/verzorgers krijgen op 15 april bericht over de plaatsing. Als je je na 5 maart aanmeldt, krijgen jij en je ouders/verzorgers na 15 april bericht over de plaatsing. Wil jij je aanmelden bij het CLD? Lees hier hoe je dat kunt doen.

Gymnasium vanaf klas1

Heb jij een vwo-advies en houd je van extra uitdaging, van puzzelen, van verhalen en ben je benieuwd naar de invloed van vroeger op nu? Dan is het gymnasium misschien een goede keuze voor jou!