Voorlichtingsdata mavo/havo

Locatie Hof van Delft

Beste leerlingen in groep 8 en ouders,

Vanwege corona hebben we dit jaar geen open dag.

Bezoek de locatie Hof van Delft digitaal op CLDlive.nl

Er zijn digitale live events in de week van 1 t/m 5 februari. Er zijn webinars, informatieve films, vlogs en live-chats.  Registreren voor deelname aan onze webinars is niet nodig. Via live-streams kun je alles volgen.

Maandag 1 februari

19:00 - 20:00 Kick-off Kennismakingsweek

Dinsdag 2 februari

19:00 - 20:00 Webinar Dag van een brugklasser | live-chat!

Woensdag 3 februari

19:00 - 20:00 Webinar Technologie & Toepassing | live-chat!
20:00 - 21:00 Webinar Brugklasjaar en opstroom 2havo | live-chat!

Donderdag 4 februari

20:00 - 21:00 Webinar Zorg | live-chat!

Vrijdag 5 februari

19:00 - 20:00 Webinar Wat ik nog wilde vragen | Compilatie & live-chat

Aanmelden vanaf 6 februari t/m 5 maart

De aanmeldingsperiode start op zaterdag 6 februari 2021. Als je uiterlijk 5 maart 2021 bent aangemeld én een passend advies hebt, kun je gegarandeerd geplaatst worden. Jij en je ouders/verzorgers krijgen vanaf 15 april bericht over de plaatsing. Als je je na 5 maart aanmeldt, krijgen jij en je ouders/verzorgers in de week van 19 april bericht over de plaatsing. Wil jij je aanmelden bij het CLD? Lees hier hoe je dat kunt doen.

CLDlive.nl voor groep 8

Past het CLD bij jou? Kijk eens rond op de speciale website voor jou en je ouders waar je de live events van de kennismakingsweek van 1-5 februari kunt terugkijken. Bekijk webinars, vakpresentaties en proeflesjes, of de compilatie. Graag tot ziens!

Ga naar CLDlive.nl