International Justice Mission

Ieder jaar zet de locatie Hof van Delft zich in voor het goede doel. Dit jaar doen we dat voor International Justice Mission (IJM). Tijdens de kerstviering op 23 december geven we het startsignaal voor de actie. Bij het project Vrijheid en bij de paasviering zal er eveneens aandacht voor deze goede-doelen-actie zijn. Geïnteresseerd? Lees hier meer.

Lesjesmiddagen VOL

Beste leerling van groep 8: Het is niet meer mogelijk je voor een lesjesmiddag aan te melden, we hebben het maximum aantal aanmeldingen hiervoor ontvangen. Kijk op de pagina voorlichtingsdata op welke andere momenten je ons kunt bezoeken.

Geslaagde lesjesmiddag!

Een indruk van onze eerste lesjesmiddag: op maandag 1 november heeft een groep leerlingen uit groep 8 samen met een ouder een les Technologie en Toepassing (T&T) gevolgd op de locatie Hof van Delft.

Informatiebulletin

Drie maal per jaar ontvangen de ouders van onze leerlingen een schoolbreed informatiebulletin. De meest recente uitgave is nu gepubliceerd.