Logo

Leerlingen

Wat zijn voorbeelden van activiteiten voor en door leerlingen op de locatie Hof van Delft?

Open podium

Op de locatie Hof van Delft hebben we een open podium genaamd; ‘De vrienden van de Hof van Delft live’ (VVDHVDL) Op deze avond kan iedereen zijn/haar talenten op welk gebied dan ook vertonen aan leerlingen, docenten en ouders!

Sport

Ben jij sportief? Er zijn vertegenwoordigende teams op interscolaire toernooien in diverse takken van sport, gestimuleerd door de docenten bewegingsonderwijs en door de Sportraad. Initiatieven van leerlingen zijn altijd welkom. Volg jij straks het vak LO2? Dan ga jij in klas 4 ook op ski-reis met de klas!

Cultuurtraject

Het CLD participeert in het Delftse cultuurtraject, waarbij culturele evenementen in of buiten de school worden georganiseerd en waarbij je kunt deelnemen aan buitenschoolse culturele evenementen.

Werkweken

Als leerling in 3-mavo ga je op werkweek. Je kunt kiezen uit een 5-daagse trip naar Tsjechië of een 4-daagse trip naar Londen. Of je nu gaat survivallen of cultuur opsnuift er is voor ieder wat wils!

Leerlingenraad/Klankbordgroepen

Leerlingen zijn gesprekspartner van de directie en schoolleiding in de leerlingenraad en in klankbordgroepen. Zo kun je meedenken en meepraten over onderwijskundige en andere zaken die belangrijk zijn voor leerlingen.