Logo

Groep 8

Beste leerling van groep 8,

Binnenkort ga je naar het voortgezet onderwijs. Het kiezen van een school is leuk, maar ook best moeilijk.

Goed dat je onze website bezoekt. Zo krijg je alvast een eerste indruk van onze school. In november/december bezorgen we informatiepakketten over het CLD bij de basisscholen om uit te delen in groep 8. 

Kom je kennismaken?

Een uitstekende manier om een beeld te krijgen van de school is om langs te komen tijdens de Open Dag.

Twee van onze locaties organiseren naast de open dag drie inloopmiddagen. Daarbij kun je in het gebouw rondkijken op een gewone lesdag (school in bedrijf noemen we dat). Je hoeft je hiervoor niet aan te melden.

Voor ouder(s) wordt op elke locatie nog een aparte voorlichtingsavond gehouden. Via de pagina voorlichtingsdata kun je snel alle voorlichtingsactiviteiten met bijbehorende data vinden. Op de pagina aanmelden vind je informatie over hoe je je bij het CLD kunt aanmelden.

  • Als je een vwo- of havo-advies krijgt van je basisschool, dan kijk je bij de locatie Molenhuispad. Heb je belangstelling voor het technasium? Dan is het belangrijk ook een voorlichtingsbijeenkomst van het technasium te bezoeken. Ben je geïnteresseerd in het gymnasium? Dan kun je met een vwo-advies al in klas 1 kiezen voor het gymnasium.
     
  • Heb je een mavo of mavo/havo-advies? Dan is de locatie Hof van Delft interessant voor jou.
     
  • Als je een advies voor de beroepsgerichte leerwegen (vmbo-gl/kbl/bbl) krijgt, ontdek dan de vele mogelijkheden die onze locatie sc Delfland je biedt. Vergeet niet, dan ook even op de aparte website van sc Delfland te kijken.

Graag tot ziens!

 

 

Gymnasium vanaf klas1

Heb jij een vwo-advies en houd je van extra uitdaging, van puzzelen, van verhalen en ben je benieuwd naar de invloed van vroeger op nu? Dan is het gymnasium misschien een goede keuze voor jou!

Lees verder