Beste leerling van groep 8,

Binnenkort ga je naar het voortgezet onderwijs. Het kiezen van een school is spannend, maar vooral ook leuk.

Kom kennismaken!

We organiseren de kennismaking digitaal, door de corona. Hier vind je meer informatie. Goed dat je onze website bezoekt. Zo krijg je alvast een eerste indruk van onze school. In november hebben  we informatiepakketten over het CLD bezorgd bij de basisscholen om uit te delen in groep 8.

• Als je een vwo- of havo-advies krijgt van je basisschool, dan kijk je bij de locatie Molenhuispad. Heb je belangstelling voor het technasium? Dan is het belangrijk het webinar van het technasium te bezoeken. Ben je geïnteresseerd in het gymnasium? Dan kun je met een vwo-advies al in klas 1 kiezen voor het gymnasium.

• Heb je een mavo of mavo/havo-advies? Dan is de locatie Hof van Delft interessant voor jou.

• Als je een advies voor de beroepsgerichte leerwegen (vmbo-gl/kbl/bbl) krijgt, ontdek dan de vele mogelijkheden die onze locatie sc Delfland je biedt. Vergeet niet, dan ook even op de aparte website van sc Delfland te kijken.

Graag tot ziens!

Locatievideo's

Bekijk een locatievideo om een indruk te krijgen van:

mavo/havo | Hof van Delft

havo/vwo | Molenhuispad

Virtuele tours

Online door het gebouw 'heen lopen' en de school verkennen:

mavo/havo | Hof van Delft

havo/vwo | Molenhuispad