Beste leerling van groep 8,

Binnenkort ga je naar het voortgezet onderwijs. Het kiezen van een school is spannend, maar vooral ook leuk. Goed dat je onze website bezoekt. Zo krijg je alvast een eerste indruk van onze school.

• Als je een vwo- of havo-advies krijgt van je basisschool, dan kijk je bij de locatie Molenhuispad. Heb je belangstelling voor het technasium? Dan is het belangrijk de voorlichting van het technasium te bezoeken. Ben je geïnteresseerd in het gymnasium? Dan kun je met een vwo-advies al in klas 1 kiezen voor het gymnasium.

• Heb je een mavo of mavo/havo-advies? Dan is de locatie Hof van Delft interessant voor jou.

• Als je een advies voor de beroepsgerichte leerwegen (vmbo-gl/kbl/bbl) krijgt, ontdek dan de vele mogelijkheden die onze locatie sc Delfland je biedt. Vergeet niet, dan ook even op de aparte website van sc Delfland te kijken.

Kom kennismaken!

Op de pagina Voorlichtingsdata kun je zien welke activiteiten we voor jou organiseren en wanneer je onze school kunt bezoeken. Je kunt dan al je vragen stellen en zelf komen kijken of het CLD bij jou past.

Wil jij je aanmelden?

Binnenkort lees je hier hoe je dat kunt doen.

Graag tot ziens!

Locatievideo's

Bekijk een locatievideo om een indruk te krijgen van:

mavo/havo | Hof van Delft

havo/vwo | Molenhuispad

CLDlive.nl voor groep 8

Past het CLD bij jou? Kijk eens rond op de speciale website voor jou en je ouders waar je de live events van de kennismakingsweek van 1-5 februari kunt terugkijken. Bekijk webinars, vakpresentaties en proeflesjes, of de compilatie. Graag tot ziens!

Ga naar CLDlive.nl

Virtuele tours

Online door het gebouw 'heen lopen' en de school verkennen:

mavo/havo | Hof van Delft

havo/vwo | Molenhuispad