Voorlichtingsdata havo/vwo

Locatie Molenhuispad

Beste leerlingen in groep 8 en ouders,

Vanwege corona hebben we dit jaar geen open dag.

Bezoek de locatie Molenhuispad digitaal op CLDlive.nl

Er zijn digitale live events in de week van 1 t/m 5 februari. Er zijn webinars, informatieve films, vlogs en live-chats.  Registreren voor deelname aan onze webinars is niet nodig. Via live-streams kun je alles volgen.

Maandag 1 februari

19:00 - 20:00 Kick-off Kennismakingsweek

Dinsdag 2 februari

19:00 - 20:00 Webinar Dag van een brugklasser | live-chat!
20:00 - 21:00 Webinar Begeleiding brugklasjaar | live-chat!

Woensdag 3 februari

19:00 - 20:00 Webinar Technasium* | live-chat!

Donderdag 4 februari

19:00 - 20:00 Webinar Gymnasium | live-chat!
20:00 - 21:00 Webinar Zorg | live-chat!
20:00 - 21:00 Webinar Technasium* | live-chat!

Vrijdag 5 februari

19:00 - 20:00 Webinar Wat ik nog wilde vragen | Compilatie & live-chat
* Als je interesse hebt in technasium wordt deelname aan dit webinar aanbevolen want je kunt je registreren en zo loting voorkomen.

Aanmelden vanaf 6 februari t/m 5 maart

De aanmeldingsperiode start op zaterdag 6 februari 2021. Als je uiterlijk 5 maart 2021 bent aangemeld én een passend advies hebt, kun je gegarandeerd geplaatst worden. Jij en je ouders/verzorgers krijgen vanaf 15 april bericht over de plaatsing. Als je je na 5 maart aanmeldt, krijgen jij en je ouders/verzorgers in de week van 19 april bericht over de plaatsing. Wil jij je aanmelden bij het CLD? Lees hier hoe je dat kunt doen.

CLDlive.nl voor groep 8

Past het CLD bij jou? Kijk eens rond op de speciale website voor jou en je ouders waar je de live events van de kennismakingsweek van 1-5 februari kunt terugkijken. Bekijk webinars, vakpresentaties en proeflesjes, of de compilatie. Graag tot ziens!

Ga naar CLDlive.nl

Gymnasium vanaf klas1

Heb jij een vwo-advies en houd je van extra uitdaging, van puzzelen, van verhalen en ben je benieuwd naar de invloed van vroeger op nu? Dan is het gymnasium misschien een goede keuze voor jou!