Logo

Poëziefestival 'Dichter bij de Boerderij'

Op zaterdag 28 augustus 2021 zal in ’t Woudt (Midden-Delfland) het poëziefestival 'Dichter bij de Boerderij' voor de vijfde keer plaatsvinden. Het festival is een project van het CLD (onderdeel van de Stichting Christelijk Onderwijs Delft (SCO Delft e.o.)) in samenwerking met de Agrarische Natuurvereniging Vockestaert.

Op vier unieke locaties, de kerk in ‘t Woudt en drie boerderijen met fraaie hooibergen in de omgeving van Den Hoorn en ‘t Woudt, dragen landelijk bekende dichters voor uit eigen werk.

In het jaar 2019 waren dat:
Jaap Robben | Erik Jan Harmens | Radna Fabias | Vicky Francken.  

Dit jaar denken we een even sterke invulling te hebben met:
Ellen Deckwitz | Babs Gons | Hannah van Binsbergen | Erik Jan Harmens. 

In een slotbijeenkomst in de Kerk zullen de dichters nog eenmaal het spreekgestoelte beklimmen.

De eerste optredens vinden plaats om 13.00 uur, en het laatste plenaire optreden vangt aan om 16.00 uur. Na elk optreden is er tijd om te verplaatsen naar een volgende locatie met een andere dichter. Dat verplaatsen gaat het gemakkelijkst per fiets. Lopen is ook een, zij het qua tijd krappe, mogelijkheid: de afstanden tussen de verschillende locaties zijn alle wel korter dan één kilometer.

Om u van deelname te verzekeren zijn twee acties noodzakelijk:

  • U maakt per persoon een bedrag van € 15,- over naar bankrekening NL18INGB0002470577 ten name van n. praagman o.v.v. “Dichter bij de Boerderij”
  • U stuurt vervolgens een “inschrijfmail” naar n.praagman@gmail.com zodat wij een mailadres hebben en u indien nodig eventuele bijzonderheden snel kunnen melden.

Zodra het bedrag en de gegevens ontvangen zijn, sturen wij via de mail een bevestiging van deelname en aantal personen. Enkele dagen voor 28 augustus ontvangt u dan per mail een toegangsbewijs, een plattegrond van de locaties, een tijdschema van het optreden van de dichters, in welke groep u bent ingedeeld en indien nodig verdere informatie. Let op als u met een aantal vrienden, kennissen en/of familieleden in eenzelfde groep wilt deelnemen, vermeld dat dan in de inschrijfmail (zie boven).

Terug naar nieuwsoverzicht