Gebedsgroep

Ondanks dat we als gebedsgroep in deze tijd niet bij elkaar kunnen komen, blijven we bidden voor de leerlingen, docenten en het hele CLD team.

We zijn dankbaar voor het werk wat onze docenten en CLD medewerkers verrichten alsook de flexibiliteit en inzet die zij tonen in deze tijd. We zijn trots op onze leerlingen die hun best doen om in deze omstandigheden alles bij te benen en zo goed mogelijk alle opdrachten uit te voeren. We bidden voor kracht, wijsheid en bescherming voor alle mensen in Nederland die werken in de eerstelijns hulp zoals artsen, verpleegkundigen, zorgmedewerkers, politie en schoonmakers. Ook voor onze regering, die een enorme verantwoordelijkheid draagt in deze tijd. Laten we hen allen in gebed nemen en in een kring om hen heen gaan staan. Laat God onze steunpilaar zijn in deze onzekere tijden.

Elke maand bidden we voor leerlingen, docenten, specifieke onderwerpen en activiteiten die spelen en belangrijk zijn voor het CLD. Gelooft u ook in de kracht van gebed? Kom ons versterken!

De gebedsbijeenkomsten worden gehouden op onderstaande maandagen van 20.00 – 21.15 uur.

• 9 september 2019
  • 7 oktober 2019
  • 4 november 2019
  • 2 december 2019
  • 13 januari 2020
  • 10 februari 2020
  • 9 maart 2020
  • 6 april 2020
  • 11 mei 2020
  • 15 juni 2020

Contactgegevens

Via het e-mailadres oudersbiddenvoorcld@gmail.com kan nadere informatie worden opgevraagd over de locatie. Ook kunt u via dit e-mailadres gebedspunten doorgeven.