Logo

Nieuws


Boomproject klas 1

Met de excursie naar het Wilhelminapark is ook dit schooljaar weer het fantastische boomproject van het vak biologie begonnen.

Technasium: Project Together

Project Together! gaat over de toekomst van het wonen. Samenwerking en collectiviteit staan centraal. Gemeente Delft heeft opdracht gegeven aan onze brugklasleerlingen om een tiny house te ontwerpen voor het Pionierskwartier in Delft. 

Placemaking | Het schoolplein

Sinds kort staat er een tafeltennistafel op het schoolplein, precies zoals in de schetsen van Scott Hamerslag, Marijn Schouten, Mees Peters en Marijn Nijland is aangegeven. Deze leerlingen vormen het team van Onderzoek & Ontwerpen (O&O) dat het winnend ontwerp heeft geleverd van het project "Placemaking - Het schoolplein". In samenwerking met de gemeente Delft is dit project opgestart om te onderzoeken hoe een schoolplein een fijnere plek kan worden voor zowel leerlingen als omwonenden en docenten. Lees hieronder het volledige persbericht van de gemeente Delft en het CLD.

Informatiebulletin

Drie maal per jaar ontvangen de ouders van onze leerlingen een schoolbreed informatiebulletin. De meest recente uitgave is nu gepubliceerd.

Lees verder